Angst

Angst

En pige har angst og vi følger hende i hendes hverdag.
Caféen

Caféen

Filmen handler om en pige, der søger job på en café,. Hun får jobbet, men det viser sig, at jobbet er meget hårdt, og at chefen behandler hende uretfærdigt.
Den blå kartoffel

Den blå kartoffel

En blå kartoffel går en tur og finder et sted at hvile, men solen bliver for meget og han bliver forvandlet til en chips. Da han prøver at flygte kommer der rumvæsener og hjælper ham hjem.
Ninja vs Donald Trump

Ninja vs Donald Trump

Dette er en hæsblæsende actionfilm om kampen mellem ninjaerne fra Japan og USAs præsident Donald Trump. Hvor vi oplever ninjaernes forsøg på at afskaffe fattigdom ved at tilintetgøre Donald Trump.
Den sårede Karl Smart

Den sårede Karl Smart

Yousef spiller bad boy i skolen, men i virkeligheden har han det dårligt hjemme. Forældrene rejser bare væk og overlader ham til sig selv. Han holder sine problemer hemmeligt.
Djævelen og amuletten

Djævelen og amuletten

Pigen Liva har for nogle år siden mistet sin mor. Om natten sker der forfærdelige ting og hun bliver forvandlet til en djævel. Noget mystisk kalder på hende og jagten på den frelsende amulet går ind.
“Skovtur”

“Skovtur”

Tre drenge mødes for at være sammen, og de beslutter at tage ud i en uhyggelig skov. Philip fortæller en gyserhistorie om en pige, der er blevet dræbt i en lade og nu går igen for at bevogte skoven. Men de to andre venner tror ikke på det, historien tyder dog på at...
De syge piger

De syge piger

2 syge piger der får kraft ryger på hospitalet. den ene er så lykkelig den anden får rejsen gennem ulykke.
Rejsen til Z – Factor

Rejsen til Z – Factor

Den handler om at DR Obitz fra rummet, ville stille op i Z – Factor, dommerne kunne ikke lide hans presentation, så det blev et helvede, også bryder han sig løs.
Fremtiden i Andmark

Fremtiden i Andmark

Dumald Dump har forbudt grise at gå i H og M. To fugle stjæler hans brev om at forbyde stearinlys i hele Andmark. De viser brevet til herskeren Magrævling, som giver Dumald Dump valget mellem fængsel og at arbejde en uge på en stearinlysfabrik. Han vælger...
Stemmen

Stemmen

Pludselig sker der mærkelige ting i 6. klasse. Flere elever fra klassen bliver besat af noget mystisk…
Hemmeligheden

Hemmeligheden

Filmen handler om en dreng, der opdager en anden, der sælger stoffer. Han bliver truet til at tie, hvilket han lover, men to andre fortæller det, hvilket gør at han får tæv. Hans venner hævner det – og moralen er at vold avler vold, og man heller skal gå til en...
Rejsen til grøntsagernes verden

Rejsen til grøntsagernes verden

Da drengene var ude i skoven, så de pludselig en portal, og den ene dreng hoppede igennem den. Via rejsen gennem portalen kom han til grøntsagernes verden og hjem igen. Musik: Jamendo – Chances, The devil Music co. Effektlyde er lavet af Noah, Kristian,...
Portalen

Portalen

Et par små kedelige blomster finder en portal til fremtiden og gennemgår en fantastisk forvandling.
Nice på eventyr

Nice på eventyr

En Nachos er ked af at være trekantet i en ellers rund verden. Pludselig får den hjælp fra en uventet side.
Uret

Uret

En dreng stjæler en anden drengs ur. I forsøget på at skjule det, tager historien en uventet drejning.
Busturen

Busturen

En almindelig bustur forvandles til en tur i en verden fyldt med magi
Mariehøne venner

Mariehøne venner

3 venner kan ikke blive enige om hvilken film de skal se i biografen. De holder hver på deres idé, indtil en af vennerne får inspiration udefra. De bliver enige og finder ud af, at det er bedre at kunne enes. Det er bare sjovere, når man ikke er stædig.
Ånden i glasset

Ånden i glasset

En gruppe piger eksperimenterer med “Ånden i glasset”. Der opstår herefter mange uforklarlige hændelser.
Usynlig

Usynlig

Irriterende småbrødre bliver endnu mere irriterende når de kan slippe afsted med det!
Open up

Open up

Filmen handler om en pige der sender et nøgenbillede til en dreng over snap.
Smoothie

Smoothie

Blenderen virker pludselig ikke – og hvad gør man så?
Pyramiden får besøg

Pyramiden får besøg

Tre små væsner drager ud i ørkenen, hvor de får øje på en pyramide. De bliver suget ind i den og kommer til en anden verden. Heldigvis bliver de reddet og kommer tilbage igen.
Zap Boy

Zap Boy

Filmen handler om en dreng, der ved et uheld får magiske kræfter.
Trekantet trylleri

Trekantet trylleri

Filmen handler om en pige, der starter på trykkeskole, og om hvordan det kræver øvelse at blive god.
The Fat Goat

The Fat Goat

En fed ged går igennem en portal og kommer ind i en fremtidsverden. Her møder den en anden ged, og de bliver begge suget op i hver deres ufo, som flyver dem ind i en arena, hvor de skal kæmpe.
ENSOM 2019

ENSOM 2019

Filmen handler om en pige, som pga. en tragisk oplevelse har en stor hemmelighed.
Livet efter døden

Livet efter døden

Vores film handler om en dreng, Jens, som bliver kørt ned af en lastbil og kommer hen til en anden verden, der hedder Thailava. I Thailava finder Jens en pige som hedder Nora som gerne vil hjælpe ham med at finde hans bedstemor Birgit
Audrey

Audrey

Filmen handler om en pige, som kommer fra Kina. Hendes mor er meget syg af kræft, og hun har det hårdt i skolen. Audrey får en besked af sin far, da hun er på cafe med sin nye veninde. Bedskeden er trist og meget smertefuld for Audrey
Drømmen

Drømmen

Filmen handler om en meget usikker dreng, som ikke tør sige noget i timerne eller sammen med andre, i frygt for at folk vil grine af ham. En nat har han en drøm, som overbeviser ham om at tage chancen.
Cigaretten

Cigaretten

En røver er på spil. Han er snu, men måske får politiet fat i ham.
Hængelåsen

Hængelåsen

To venner bliver vild med den samme pige, hvilket betyder, at de bliver meget uvenner. Der bliver slagsmål ! Kan de mon blive venner igen ?