Den Lille Pige med Mobilen

Den Lille Pige med Mobilen

Filmen er en moderne version af HC Andersens “Den Lille Pige med Svovlstikkerne” Pigen er blevet uvenner med sin far, fordi hun bruger sin mobil for meget. Hun er derfor stukket af hjemmefra og befinder sig i nedtrykt og kold på gaden. Hun ser fotografier...
Alkoholikeren

Alkoholikeren

En alkoholiker taler en dreng fra at ryge og drikke og hjælper ham således til en bedre tilværelse og får senere hjælp af den nu unge mand.
Bare du er her…..

Bare du er her…..

En pige fortæller om det at have angst, og hvordan det bedste sted for hende at være, når hun får en anfald, er der hvor hendes veninde er.
Hvem sidder der bag skærmen?

Hvem sidder der bag skærmen?

En dreng får en venneanmodning fra en pige på samme alder….tror han. Han finder ud af, at man ikke altid kan vide, hvem man sidder og skriver sammen med online, og det kan ende med, at får store problemer.
Præsidenten på fjærten

Præsidenten på fjærten

Der er en præsident, der spreder usandheder over hele verden. Det gør folket med fortvivlede og forvirrede. De kræver at præsidenten bliver testet, så de kan se om han er en rigtig præsident. Han testet med vatpind og som prinsessen på ærten, skal han sove på en...
Nyhedsindslaget

Nyhedsindslaget

Kortfilmen “Nyhedsindslaget” handler i korte træk om fake news, og om hvor nemt det er at sprede fake news. I filmen fortæller nyhedsreporter Marius Lillevang, om at der ikke findes coronavirus i Dubai, og “afslører” hvad coronavaccinen i virkeligheden består af. Han...
Angst

Angst

Filmen handler om en pige, som lider af angst. Hun skal til fødselsdag hos en fra klassen og man ser hvordan hendes angst påvirker hende.
The world

The world

En magisk blyant keder sig og tegner en smuk verden frem. Men snart begynder menneskene at forurene og smide plastik.
Kufferten

Kufferten

Film resume: En rig dreng gemmer sine creditcards, men ubudne gæster er på spil. Heldigvis får politiet styr på det eller gør de?
Spøgelsesverdenen

Spøgelsesverdenen

Tre piger ser film sammen, pludselig går lyset ud. En uhyggelig mand med en guitar er dukket op i stuen. Han tvinger pigerne ind i en portal i haven, og de kommer til en spøgelsesverden. Her møder de en zombie og den ene pige forvinder, da hun bliver rørt af...
Den magiske blyant

Den magiske blyant

Den magiske blyant kan dræbe alle drager. En mand prøver at finde den, men heldigvis beskytter dragerne den godt.
Indelukket

Indelukket

Indelukket handler om Markus, som får en stor forandring efter et uheld. Vores budskab med denne film er “don´t judge a book by its cover” alle kan se ud, som om de har det godt, selvom de har det forfærdeligt.
Angst

Angst

En pige har angst og vi følger hende i hendes hverdag.
Caféen

Caféen

Filmen handler om en pige, der søger job på en café,. Hun får jobbet, men det viser sig, at jobbet er meget hårdt, og at chefen behandler hende uretfærdigt.
Den blå kartoffel

Den blå kartoffel

En blå kartoffel går en tur og finder et sted at hvile, men solen bliver for meget og han bliver forvandlet til en chips. Da han prøver at flygte kommer der rumvæsener og hjælper ham hjem.
Ninja vs Donald Trump

Ninja vs Donald Trump

Dette er en hæsblæsende actionfilm om kampen mellem ninjaerne fra Japan og USAs præsident Donald Trump. Hvor vi oplever ninjaernes forsøg på at afskaffe fattigdom ved at tilintetgøre Donald Trump.
Den sårede Karl Smart

Den sårede Karl Smart

Yousef spiller bad boy i skolen, men i virkeligheden har han det dårligt hjemme. Forældrene rejser bare væk og overlader ham til sig selv. Han holder sine problemer hemmeligt.
Djævelen og amuletten

Djævelen og amuletten

Pigen Liva har for nogle år siden mistet sin mor. Om natten sker der forfærdelige ting og hun bliver forvandlet til en djævel. Noget mystisk kalder på hende og jagten på den frelsende amulet går ind.
“Skovtur”

“Skovtur”

Tre drenge mødes for at være sammen, og de beslutter at tage ud i en uhyggelig skov. Philip fortæller en gyserhistorie om en pige, der er blevet dræbt i en lade og nu går igen for at bevogte skoven. Men de to andre venner tror ikke på det, historien tyder dog på at...
De syge piger

De syge piger

2 syge piger der får kraft ryger på hospitalet. den ene er så lykkelig den anden får rejsen gennem ulykke.
Rejsen til Z – Factor

Rejsen til Z – Factor

Den handler om at DR Obitz fra rummet, ville stille op i Z – Factor, dommerne kunne ikke lide hans presentation, så det blev et helvede, også bryder han sig løs.
Fremtiden i Andmark

Fremtiden i Andmark

Dumald Dump har forbudt grise at gå i H og M. To fugle stjæler hans brev om at forbyde stearinlys i hele Andmark. De viser brevet til herskeren Magrævling, som giver Dumald Dump valget mellem fængsel og at arbejde en uge på en stearinlysfabrik. Han vælger...
Stemmen

Stemmen

Pludselig sker der mærkelige ting i 6. klasse. Flere elever fra klassen bliver besat af noget mystisk…
Hemmeligheden

Hemmeligheden

Filmen handler om en dreng, der opdager en anden, der sælger stoffer. Han bliver truet til at tie, hvilket han lover, men to andre fortæller det, hvilket gør at han får tæv. Hans venner hævner det – og moralen er at vold avler vold, og man heller skal gå til en...
Rejsen til grøntsagernes verden

Rejsen til grøntsagernes verden

Da drengene var ude i skoven, så de pludselig en portal, og den ene dreng hoppede igennem den. Via rejsen gennem portalen kom han til grøntsagernes verden og hjem igen. Musik: Jamendo – Chances, The devil Music co. Effektlyde er lavet af Noah, Kristian,...
Portalen

Portalen

Et par små kedelige blomster finder en portal til fremtiden og gennemgår en fantastisk forvandling.
Nice på eventyr

Nice på eventyr

En Nachos er ked af at være trekantet i en ellers rund verden. Pludselig får den hjælp fra en uventet side.
Uret

Uret

En dreng stjæler en anden drengs ur. I forsøget på at skjule det, tager historien en uventet drejning.
Busturen

Busturen

En almindelig bustur forvandles til en tur i en verden fyldt med magi