Den “glemte” tid

Den “glemte” tid

En pige får besked på at rydde op, inden hun får gæster kl. 18.00. Hun tænker at hun har masser af tid, men tiden bliver `glemt´.
Fskinen

Fskinen

Der bliver fundet en “bold” men det viser sig at være Fskinen, som er en fremtidsmaskine, som bringer folkene ind i fremtiden ( og tilbage igen)
Fremtiden i Andmark

Fremtiden i Andmark

Dumald Dump har forbudt grise at gå i H og M. To fugle stjæler hans brev om at forbyde stearinlys i hele Andmark. De viser brevet til herskeren Magrævling, som giver Dumald Dump valget mellem fængsel og at arbejde en uge på en stearinlysfabrik. Han vælger...
Rejsen til rummet

Rejsen til rummet

2 børn forlader jorden og i deres fars rumraket. Ude i rummet opdager de, at der sker mystiske og forfærdelige ting…
En trekantet verden

En trekantet verden

Lord Trekant vil overtage verden, og former jordens kerne om til en trekant, så alt bliver trekantet. Hans Hansen tager en elevator ned til jordens kerne, og fanger Lord Trekant i et bur, og former jordens kerne rund igen, så alt bliver normalt og godt igen.
Det nye dyr

Det nye dyr

Et lille dyr bliver bragt til Zoo, men trives ikke og bliver bragt tilbage til sit hjem.
Den parallelle verden

Den parallelle verden

Cecilie opdager en portal til en anden verden fra sit værelse. Her møder hun mystiske væsner, som bestemt ikke er interesserede i at have menneskebørn rendende i deres verden.
Bryllupsrejsen

Bryllupsrejsen

Bryllupsrejsen Et ægtepar skal på bryllupsrejse til Dubai. Men det fly de skal flyve med styrter ned i junglen. Så møder de en alligator og så kommer de hjem igen.
Pjækker

Pjækker

Ida er fagligt udfordret i skolen. Lysten til at komme derhen forsvinder og både forældre og venner undrer sig over hvad pokker der foregår. Ida er presset – men måske kommer hjælpen på en uventet måde.
Familien Nachos

Familien Nachos

Familien Nachos beslutter sig for at tage ud at spise på en Mexicansk restaurant, men pludselig forsvinder far under middagen.
Skakmat

Skakmat

Filmen handlerom en gruppe venner, der opstiller en challenge for en i gruppen. Udfordringen foregår i skolens kælder, og der sker både noget overraskende og noget uhyggeligt. De er noget oppe og køre over den geniale ide med en challenge, men det falder noget til...
Den misundelige dreng

Den misundelige dreng

“Den misundelige dreng” handler om, at William på 4 år får en lillesøster ved navn Astrid. Det er ikke altid nemt, at være storebror til en baby. Vi følger William og Astrids rejse som søskende.
All In

All In

Emil er en dreng, der går meget op i sin bordtennistræning. Han vil være den bedste. Det kræver at træningen går forud for alt andet – både undervisningen i skolen og det sociale liv. Han har én ven, der bakker ham op, men hvor længe…?
Sallys Fortrydelse

Sallys Fortrydelse

Sally er en populær pige, som ikke altid opfører sig ordenligt. En dag bliver hun ramt i hovedet af en bold, hvorefter hun kommer ind i hendes drømme. Hun møder sin fe gudmor, der viser hende alle hendes fejl. Hun indser sine fejl og får det dårligt med sig selv. Da...
Bag sandheden

Bag sandheden

Amalie har forældre der drikker, der starter en ny dreng i klassen som hjælper Amalie ud af hendes problem.
Dino power

Dino power

En dinosaur kommer til nutiden ved hjælp af en tidsmaskine. Menneskene har svinet jorden til. Dinosaurerne har magiske evner og bliver løsningen på menneskenes skraldeproblem.
‘For Evigt’

‘For Evigt’

To veninder, Luna og Ally, planlægger deres fælles fødselsdagsfest. Da Ally skal hjem, finder hun ud af, at hun har glemt sin cykelhjelm på skolen. Og det får alvorlige konsekvenser.
TABET

TABET

Filmen er baseret på en virkelig hændelse. I 2016 mister Dagmar pludselig sin far. Filmen handler om, hvilke tanker man gør sig, hvordan man har det, og hvordan det er muligt at komme videre.
Den magiske portal

Den magiske portal

Der er en dreng er holder fest. En pige går på toilet og ryger igennem en magisk portal. Hun kommer til en anden verden. Hvor der sker en masse ting.
Livstræet

Livstræet

En lærer underviser om vigtigheden af at holde naturen ren. Vores hovedperson møder en masse skrald, som han får samlet op. Skraldet forvandler sig til et monster, som bekæmpes af vores hovedperson, som også undergår en forvandling. Det ender lykkeligt da livstræet...
Drømmen

Drømmen

Filmen handler om en meget usikker dreng, som ikke tør sige noget i timerne eller sammen med andre, i frygt for at folk vil grine af ham. En nat har han en drøm, som overbeviser ham om at tage chancen.
Den uheldige dreng i zoo

Den uheldige dreng i zoo

En lille dreng skal i zoologisk have med sin mormor, og det viser sig at være en rigtig uheldig dag, hvor alt, der kan gå galt, går galt, da han møder havens abe og elefant.