Indelukket

Indelukket

Indelukket handler om Markus, som får en stor forandring efter et uheld. Vores budskab med denne film er “don´t judge a book by its cover” alle kan se ud, som om de har det godt, selvom de har det forfærdeligt.
Pigen og colaflasken

Pigen og colaflasken

Det er ikke alle mennesker, som er gode til at rydde op efter sig i naturen. Så er det godt, at vi har dyrene.
Havets dyr

Havets dyr

Normalt ville små fisk aldrig hjælpe en haj, men i denne film har fiskene en fælles fjende.
Manden og pigen

Manden og pigen

En mand er meget træt af at læse om fattigdom, og synes fattige mennesker er de værste. Måske skifter han mening.
Livets ring

Livets ring

En plastikpose flyver ind på en mark. Koen der græsser på marken opdager noget nyt ligge i græsset.
Forandringen

Forandringen

Bob har mad nok, men ser i tv, at folk sulter ude i verden. Han møder en superhelt, der vil hjælpe med at skaffe mad til de fattige. De flyver til superheltens hjemplanet, men der er alt forandret. De møder heldigvis Ferb, som viser dem en paradisverden inde i...
Hvalen og de små fisk

Hvalen og de små fisk

Hvalen og de små fisk er godt trætte af alt det affald, menneskene smider i havet. Men hvad kan de gøre? Der kommer hjælp fra en uventet side, da en ufo suger menneskenes skib op i sig. Rumvæsenerne truer menneskene på skibet med en forfærdelig skæbne, hvis ikke de...
Koalaerne løser problemet

Koalaerne løser problemet

Koalaerne lever lykkeligt i skoven, men så begynder skovbranden. Koalaerne lykkes først i 3. forsøg med at slukke skovbranden. De holder fest.
Skovbrand i Australien

Skovbrand i Australien

Koalaerne vil redde skoven fra at brænde. De vælter dæmningen og skaffer mængder af vand, så branden slukkes.Politiet arresterer farmeren, der påsatte branden for at dyrke mere foder. Koalaerne suger til sidst co2-en op og puster det væk.
Skån skoven

Skån skoven

Skovens største træ og egernet lever lykkeligt sammen og hjælper hinanden i tykt og tyndt. Men skovhuggeren vil fælde træet. Det lykkes ikke, fordi egernet beskytter det. Dernæst vil skovhuggeren dræbe egernet. Det lykkes heller ikke. Skovhuggeren indser, at han er på...
Et ønske

Et ønske

Skålen har mad til de rige, men kan ikke skaffe mad til de mange fattige. Den spørger forskellige rige om hjælp, men ingen vil hjælpe. Så møder den en slags fe, der giver den lov at få et ønske opfyldt. den ønsker sig mad til de fattige. De får alle de bønner, de kan...
(U)lykkelig

(U)lykkelig

Josephine er denne rige pige i klassen og Ane er det helt modsatte. De finder ud af at de har noget til fælles
Von-pig

Von-pig

Dyrene er gode til at deles om maden, men så kommer Von Pig og vil overtae hele verden.
Frisparket

Frisparket

Drengene tror ikke, at piger kan spille fodbold, men det får én pige vist dem, at hun kan.
Pigen der hjalp dykkerne.

Pigen der hjalp dykkerne.

En pige kaster en dåse i vandet, men heldigvis hjælper et par dykkere hende med at live klogere og i fællesskab rydder de havet op.
Noah’s værksted

Noah’s værksted

Noah er en pige, der kan lide at arbejde med hammer og søm. Ikke alle synes, at det er noget for piger. Men Noah får sin drøm opfyldt og åbner sit eget værksted.
Havets oliekatastrofe

Havets oliekatastrofe

En mand kaster en olidunk i havet, som laver en oliepøl. Nogle fisk bliver fanget i oliepølen, men heldigvis kan de redde hinanden og hjælpes ad med at rydde op i havet.
Drengen med frøet

Drengen med frøet

Familien sulter. Drengen går i seng og drømmer, at han sår grøntsager, som han kan sælge. For pengene køber han flere frø. Han vågner af sin drøm, men i sengen ligger en lille pose frø.
Forurening

Forurening

Filmen handler om virksomhedsejer der elsker at gå på jagt. Manden ender dog med at få dårlig samvittighed, lukker sin fabrik og stopper med at skyde truede dyr.
Lille fisk -Stor forskæl

Lille fisk -Stor forskæl

En drenge drømmer han er en fisk og svømmer rundt mellem affaldet i havet. Han vågner og beder sin mor om ikke at forurene mere. 2 år efter drømmer han igen og nu er havet rent.
Jens og Jettes safaritur

Jens og Jettes safaritur

Filmen tager udgangspunkt i Jens og Jettes oplevelser af livet på savannen og i havet og de oplever klimaforandringernes påvirkning af kloden.
Skoven i egne hænder.

Skoven i egne hænder.

Filmen handler om to søskende der elsker skoven. Men lige pludselige skal de flytte og der sker en uvendt drejning. Mon de kan nå at rede skoven….
Den sultne familie

Den sultne familie

Filmen handler om en dreng fra Bangladesh og hans kamp for mad vs. en dreng i Danmark som bare kan råbe og så bliver maden serveret. Drengen og hans familie i Bangladesh får tildelt jord, korn, vand og husdyr af staten som en del af FN´s plan for at stoppe...
Løver

Løver

En løvefamilie mister deres løveunge, da en zoologisk have fanger den. Løvemor og løvefar får hjælp af de andre dyr på savannen til at forsøge at få løveungen hjem igen.
Krybskytten

Krybskytten

En væmmelig krybskytte er løs, men det vil dyrene ikke finde sig i.
Fisken Maya

Fisken Maya

Guldfisken Maya bor i en bowle, men bliver skyllet ud i toilettet af sin ejer, da ejeren ikke gider at have hende længere. I havet møder hun søstjernen Noah. Sammen rydder de affaldet i havet op og finder et slot at bo. Den eneste der ikke er blevet klogere, er Mayas...

Den omvendte verden

En pige vågner i seng, hun går ned og får serveret plastik til morgenmad af sin mor. Herefter bevæger hun sig udenfor og erfarer at fiskene kaster plastik op på gader og stræder. Hun vågner igen i sin seng og erfarer at det hele heldigvis “bare var en...
Boby og Loby

Boby og Loby

To gode veninder finder en delfin i et fiskenet, da de er ude på dykkertur. De skynder sig at redde den ud, og det viser sig at være rigtig heldigt for dem alle sammen.
#Selflove

#Selflove

Filmen handler om sociale medier, og hvordan platforme som fx Instagram kan være med til at påvirke unge menneskers selvbillede.
Spring ud

Spring ud

I filmen møder vi Christopher, som udadtil virker som en cool fyr med meget selvtillid, der ikke er bange for at vise sin interesse for piger. Men når ingen ser det, tager han make up og nederdel på. Dette ændres, da hans venner en dag laver en prank på...
Den rige mand

Den rige mand

Den rige mand opdager, at der i Afrika er folk der sulter. Han prøver at hjælpe ved at plante arealer til med bønner, men det gror ikke. Gennem mødet med en Marsbar får han ideen om at tage til Mars for at finde hjælp. Her gror bønnerne megagodt. Et farligt monster...