Fskinen

Fskinen

Der bliver fundet en “bold” men det viser sig at være Fskinen, som er en fremtidsmaskine, som bringer folkene ind i fremtiden ( og tilbage igen)
Fremtiden i Andmark

Fremtiden i Andmark

Dumald Dump har forbudt grise at gå i H og M. To fugle stjæler hans brev om at forbyde stearinlys i hele Andmark. De viser brevet til herskeren Magrævling, som giver Dumald Dump valget mellem fængsel og at arbejde en uge på en stearinlysfabrik. Han vælger...
Rejsen til rummet

Rejsen til rummet

2 børn forlader jorden og i deres fars rumraket. Ude i rummet opdager de, at der sker mystiske og forfærdelige ting…
En trekantet verden

En trekantet verden

Lord Trekant vil overtage verden, og former jordens kerne om til en trekant, så alt bliver trekantet. Hans Hansen tager en elevator ned til jordens kerne, og fanger Lord Trekant i et bur, og former jordens kerne rund igen, så alt bliver normalt og godt igen.
Det nye dyr

Det nye dyr

Et lille dyr bliver bragt til Zoo, men trives ikke og bliver bragt tilbage til sit hjem.
Bryllupsrejsen

Bryllupsrejsen

Bryllupsrejsen Et ægtepar skal på bryllupsrejse til Dubai. Men det fly de skal flyve med styrter ned i junglen. Så møder de en alligator og så kommer de hjem igen.
Familien Nachos

Familien Nachos

Familien Nachos beslutter sig for at tage ud at spise på en Mexicansk restaurant, men pludselig forsvinder far under middagen.
Den misundelige dreng

Den misundelige dreng

“Den misundelige dreng” handler om, at William på 4 år får en lillesøster ved navn Astrid. Det er ikke altid nemt, at være storebror til en baby. Vi følger William og Astrids rejse som søskende.

Frem til fremtiden

Eddie finder en knap til fremtiden. Han møder den onde videnskabsmand som vil destruere verden fordi hans datter var forsvundet. Til sidst lykkes det ham at springe verden i luften, mens han selv flyver væk i sit rumskib.