Flyv højt

Flyv højt

Maria er en dygtig løber, men presses af sin far til altid at være nummer et. Efter en god snak med veninden, Sofie gør Maria oprør mod sin far.
Den “glemte” tid

Den “glemte” tid

En pige får besked på at rydde op, inden hun får gæster kl. 18.00. Hun tænker at hun har masser af tid, men tiden bliver `glemt´.
Den parallelle verden

Den parallelle verden

Cecilie opdager en portal til en anden verden fra sit værelse. Her møder hun mystiske væsner, som bestemt ikke er interesserede i at have menneskebørn rendende i deres verden.
Pjækker

Pjækker

Ida er fagligt udfordret i skolen. Lysten til at komme derhen forsvinder og både forældre og venner undrer sig over hvad pokker der foregår. Ida er presset – men måske kommer hjælpen på en uventet måde.
Skakmat

Skakmat

Filmen handlerom en gruppe venner, der opstiller en challenge for en i gruppen. Udfordringen foregår i skolens kælder, og der sker både noget overraskende og noget uhyggeligt. De er noget oppe og køre over den geniale ide med en challenge, men det falder noget til...
Frygten

Frygten

Filmen handler om en pige, der har frygt for at være tæt sammen med andre mennesker.
All In

All In

Emil er en dreng, der går meget op i sin bordtennistræning. Han vil være den bedste. Det kræver at træningen går forud for alt andet – både undervisningen i skolen og det sociale liv. Han har én ven, der bakker ham op, men hvor længe…?
Sallys Fortrydelse

Sallys Fortrydelse

Sally er en populær pige, som ikke altid opfører sig ordenligt. En dag bliver hun ramt i hovedet af en bold, hvorefter hun kommer ind i hendes drømme. Hun møder sin fe gudmor, der viser hende alle hendes fejl. Hun indser sine fejl og får det dårligt med sig selv. Da...